Πολιτική Απορρήτου

τελευταία τροποποιηση 20 Ιουλίου 2013.

Στοιχεία που συλλέγουμε

Συλλέγουμε στοιχεία κατα την εγγράφη σας στις υπηρεσίες του ινστιτούτου ΝΟUS που μας δίνετε εσείς για να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους χρήστες μας. Επίσης στοιχεία όπως ,η γλώσσα σας,τοποθεσία λογισμικο , περιηγητη που χρησημοποειήται και συσκευή .

Χρήση συλλογής στοιχείων

Ο κυριος σκοπός μας ειναι να προσφέρουμε σε όλους τους χρήστες μας καλύτερες υπηρεσίες .

Χρησημοποιουνται για να καλυτερεύσουμε τις υπηρεσίες μας , βασισμένα στις πληροφορίες και την αξιολόγηση που λαμβάνουμε απο εσάς , ωστε να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις απαιτήσεις σας και στις προσωπικές σας ανάγκες σας αλλα και στο να εξατομικευσουμε την περιήγηση αλλα και αλληλεπίδραση σας.

Τα στοιχεια σας είτε δημόσια είτε ιδιωτικά , δεν προκειται να γνωστοποιηθουμε για σκοπούς πώλησης , ανταλλαγής , ειτε να μεταφερθούν σε αλλους οργανισμούς εταρείες είτε μεμομωνομένα πρόσωπα χώρις την γραπτη σας συγκατάθεση και μόνο για εξυπηρετήση σκοπών παράδοσης προιόντος ή για εκπλήρωση δικιά σας απαιτησης υπηρεσιών. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου υποκειται στο να χρησημοποιηθεί για να σας αποστείλουμε πληροφοριες σχετικά με τις υπηρεσίες μας αλλαγές , βελτιώσεις , ή και εκδηλώσεις του Ινστιτούτου NOUS.

Όταν επικοινωνείτε με το Ινστιτούτο NOUS, καταγράφουμε σε αρχείο την επικοινωνίας σας για να συμβάλουμε στην επίλυση τυχόν ζητημάτων τα οποία ενδέχεται να αντιμετωπίζετε. Και στην καταγράφη προβλήματων χρηστών για καλυτερη εξυπηρέτηση του συνόλου των υπηρεσιών μας.

Προστασία Πληροφορίας

Χρησημοποιούμε ενα ευρος απο μετρα ασφαλείας ώστε να διατηρήσουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων κατα την συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων. Τα στοιχεία σας ειναι προσπελάσιμα μόνο απο εξουσιοδοτημένο προσωπικό το οποίο υπαγεται βαση νομοθεσίας στην προστασια των προσωπικών σας δεδομένων. Εαν επιθυμείτε λήξη τις παροχής υπηρεσίων μας , τα στοιχεια σας μένουν στον server έως και 2 μήνες πριν την διαγραφή τους.

Χρήση Cookies

Χρησιμοποιούμαι cookies για την καλυτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας ( εαν το επιτρέπεται μεσω του περιηγητή σας ) , ετσι ώστε να προσφερούμε ταχύτερες υπηρεσίες οχι μόνο για τις τρέχουσες αλλα και για τις μελλοντίκες .

Απόκρυψη πληροφοριών

Το ινστιτούτο NOUS δεν υποκείται στην παροχή πώληση και μεταφορα σε τρίτους των προσωπικών σας στοιχειών. Εκτός των εμπιστών συνεργατών που μας παρέχουνε χώρο αποθήκευσης , μεταφορά δεδομένων και την απαιτούμενη τεχνολογία για την λειτουργεία των υπηρεσίων μας οσό αυτοι οι συνεργάτες εχουν συμφωνήσει στην διατήρηση της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών.

Και εκτος , σε περίπτωση τήρησης του νόμου , επιβολής της τρέχουσας πολιτικής των υπηρεσιών μας η προστασία ατομικών δικαιώματων και κατοχής άλλου φυσικού και νομικού προσώπου.