Όροι χρήσης

Γενικά

Οι όροι αφορουν τον χρήστη που θα χρησημοποιηείσει την ιστοσελίδα και τις παροχές υπηρεσιών που προσφέρει η ιστοσελίδα , με την χρήση σας αποδέχεστε όλους τους όρους χρήσης. Εάν δεν αποδεχέσται πλήρως όλους τους όρους δεν πρέπει να χρησιμοποιείσετε τις υπηρεσίες που σας παρέχονται .

Άδεια υπηρεσιών

H αδεια εφαρμογής της υπηρεσίας your-i-book ειναι Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα συνδεσμος

Επιτρεπόμενη χρήση

Απαγορέυεται να χρησημοποιείσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες απο αυτη την ιστοσελίδα με οποιοδηποτε τρόπο o οποιος

-μπορει να βλάψει τις υπηρεσίες που παρέχονται , η να εμποδίσει την διαθεσιμότητα και προσβαση τους.

-μπορει να αντιγράψει αποθηκεύση μεταφέρει , διανήμει υλικό το οποιο ειναι συνδεμένο με ιούς , spyware , trojan horse , worm, keystroke logger rootkit , η άλλο κακόβουλο υλικό.

-να παρέχει υπηρεσίες διαφήμησεις χωρίς την συγκατάθεση του NOUS ειναι επιβλαβής και παράνομος ή συνδεμένος με επιβλαβείς και παράνομες πράξεις η σκοπούς.

-χρησημοποιεί αρχεία που δεν ειναι αγορασμένα απο τον χρήστη , είτε ελευθερα προς το κοινό. Επίσης οποιοδήποτε υλικό το οποιο εχει παρθεί παράνομα και δεν συμβαδίζει με την πολιτική του ινστιτούτου ΝΟΥΣ.

-την ανάρτηση και δημοσίευση περιεχομένου, που προσβάλλει το Δημοκρατικό Πολίτευμα, το δικαίωμα ανεξιθρησκίας, την προστασία των μειονοτικών ομάδων, προωθεί το ρατσισμό και τη ξενοφοβία ή προσβάλλει τα ατομικά πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Κάθε χρήστης- μέλος των σελίδων του δικτυακού μας τόπου, ευθύς ως αντιληφθεί κάποια από τις παραπάνω απαγορευμένες χρήσεις, οφείλει, να ειδοποιεί το ινστιτούτο NOUS , ο οποίος πλέον υποχρεούται, να διαγράφει άμεσα το οποιοδήποτε σχετικό περιεχόμενο, και να διακόπτει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη-μέλους.

Με την χρήση της ιστοσελίδα μας δέχεστε πλήρως όλους τους όρους.

Περιορισμός ευθύνης

Το ινστιτούτο NOUS δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημίας υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του ΝOUS στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας του ΝΟUS παρέχονται 'όπως ακριβώς είναι' χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο.

Το ινστιτούτο NOUS δεν ευθύνεται επειδή η παρεχόμενη υπηρεσία ειναι δωρεάν , για οποιοδήποτε απώλεια δεδομένων. για οποιαδήποτε έμμεση, ειδική ή αποθηκευτική ζημία για τυχόν απώλειες των επιχειρήσεων, την απώλεια εσόδων, τα έσοδα, τα κέρδη ή προσδοκώμενων κερδών, την απώλεια των συμβάσεων ή σχέσεων των επιχειρήσεων, απώλεια φήμης ή καλής θέλησης, ή απώλεια ή καταστροφή πληροφοριών ή δεδομένων.

Καμία εγγύηση

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας του ΝΟUS παρέχονται 'όπως ακριβώς είναι' χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο.

Με την επιφύλαξη της γενικότητας της προηγούμενης παραγράφου, το ινστιτούτο ΝΟΥΣ δεν εγγυάται ότι:

αυτή η ιστοσελίδα θα είναι συνεχώς διαθέσιμη, ή οι υπηρεσίες τις θα είναι διαθέσιμες , ή οι πληροφορίες σε αυτή την ιστοσελίδα είναι πλήρες, αληθές, ακριβές και μη παραπλανητικές.

Η παρούσα ιστοσελίδα δεν εχει ως στόχο να αποτελέσει, συμβουλές οποιουδήποτε είδους. [Αν χρειάζεστε συμβουλές σε σχέση με οποιαδήποτε [νομικά, οικονομικά ή ιατρικά] το θέμα θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν κατάλληλο επαγγελματία.]

Όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Αναγράφονται πλήρως οι όροι προστασιάς των προσωπικών δεδομένων στην πολιτική απορρήτου του ΝOUS.